Учасники міжнародної конференції з проблем хіммотології підбили підсумки
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
27.06.2017, 12:59
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Учасники міжнародної конференції з проблем хіммотології підбили підсумки

    Учасники міжнародної конференції з проблем хіммотології підбили підсумки
    img

       19-23 червня 2017р. в с. Волосянка (Львівська обл.) відбулася VI МНТК «Проблеми хіммотології. Теорія і практика раціонального використання традиційних та альтернативних паливно-мастильних матеріалів».

       Головною метою проведення конференції стало закріплення традицій в сфері хіммотології та залучення широкого кола вчених і провідних спеціалістів до вирішення актуальних проблем використання паливно-мастильних матеріалів і технічних рідин.

       У роботі конференції взяли участь 65 науковців і фахівців авіаційної та нафтопереробної галузей України, Туреччини, Бєларусі, Литви, Латвії, Польщі та Німеччини.

       Розпочалась конференція майстер-класом  «Хіммотологія паливно-мастильних матеріалів і технічних рідин», де з вітальним словом виступив голова організаційного комітету, завідувач кафедри екології, науковий керівник УкрНДНЦхіммотології і сертифікації ПММ і ТР, професор Сергій Валерійович Бойченко.

       Продовжила свою роботу VI МНТК «Проблеми хіммотології. Теорія і практика раціонального використання традиційних та альтернативних паливно-мастильних матеріалів» секційними засіданнями.

       На конференції було представлено112 доповідей, на основі яких сформовано п’ять секції:

    1. Теоретичні аспекти хіммотології.

    2. Хімічна технологія та інженерія.

    3. Вплив властивостей ПММ і технічних рідин на хіммотологічну надійність, експлуатаційну технологічність та економічність техніки

    4. Авіаційна хіммотологія.

    5. Екологістика та екологічна безпека.

       У рамках проведення конференції відбувся науково-практичний семінар «Сучасні проблеми контролю якості авіаційних паливно-мастильних матеріалів» для фахівців системи авіапаливозабезпечення.

       Новацією VI конференції було проведення Конкурсу наукової творчості під егідою Науково-технічної спілки хіммотологів за підтримки головного партнера конференції ТОВ «Паливно-альтернативні технології». Переможці конкурсу отримали дипломи та цінні призи у наступних номінаціях: креативний підхід до репрезентації доповіді; доповідь, що викликала найбільшу зацікавленість аудиторії; перспективна науково-технічна розробка; найбільш активний учасник та кращий молодий науковець.

       Робота конференції була завершена 23 червня 2017р. Наступну конференцію вирішено провести у 2019 р.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01