Психофізіологічна експертиза в умовах АМЦ НАУ
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
8.06.2016, 05:46
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Психофізіологічна експертиза в умовах АМЦ НАУ

    Психофізіологічна експертиза в умовах АМЦ НАУ
    img

    Відповідно до вимог Державіаслужби України на базі АМЦ НАУ разом із Діагностичним центром психофізіологічної експертизи проводиться  психофізіологічне тестування заявників з числа осіб авіаційного персоналу, які проходять первинну медичну сертифікацію.

    Психофізіологічна експертиза є обов’язковою складовою первинної медичної сертифікації авіаційного персоналу ЦА України, зокрема абітурієнтів. За її результатами приймається рішення про видачу медичного сертифікату відповідного класу.

    Довідка

    АМЦ НАУ – перший та нині єдиний в Україні спеціалізований та сертифікований медичний заклад вищої категорії, який має юридичне право на медичну сертифікацію авіаційного персоналу всіх класів відповідно вимог JAR-FCL3.

    Докладніше на сайті - http://medcenter.nau.edu.ua/

    Діагностичний центр психофізіологічної експертизи — єдиний центр в Системі психофізіологічної експертизи України, з яким розробники і власники патентів на методику та програмне забезпечення психофізіологічної експертизи підписали авторський договір з делегуванням ексклюзивного права використання цих розробок.

    Докладніше на сайті - http://enc.kiev.ua/





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01