День медичного працівника
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
15.06.2016, 13:48
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    День медичного працівника

    День медичного працівника
    img

    Кожної третьої неділі червня ми відзначаємо День медичного працівника. Цього року це припадає на 17 червня.

    Приємно відзначити, що працівники Авіаційного медичного центру НАУ не знижують обсягів і якості медичної допомоги, розширюють спектр авіаційного персоналу, який залучається до співпраці. Підтвердженням успіхів наших медиків стало пролонгація у березні поточного року дії «Свідотства Авіаційного медичного центру» за № 1 з наданням максимального спектру повноважень  від Державної авіаційної служби України.

    АМЦ НАУ - один з небагатьох медичних закладів м. Києва і єдиний серед закладів Цивільної авіації України, який отримав від Головної акредитаційної комісії МОЗ України сертифікат вищої акредитаційної категорії. Цього року підтверджено членство України у Європейській асоціації з авіаційної та космічної медицини, переобрано Президента Української асоціації з авіаційної та космічної медицини. Нині це - головний лікар АМЦ, уповноважений АМЕ, лікар вищої категорії Вадим Петлін.

    Довідка. До складу медичної служби Національного авіаційного університету та його структурних підрозділів входить Авіаційний медичний центр, МСЧ  Кіровоградської льотної академії, МСЧ Кременчуцького льотного коледжу.

    З професійним святом вас - служителі справи Гіппократа!

    Докладніша інформація на сайті - http://medcenter.nau.edu.ua/

     





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01