Плановий щорічний аудит АМЦ НАУ
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
20.04.2018, 08:30
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Плановий щорічний аудит АМЦ НАУ

    Плановий щорічний аудит АМЦ НАУ
    img

    Відповідно до Наказу Державної авіаційної служби України 19 та 20 квітня 2018 року був проведений плановий щорічний аудит АМЦ НАУ та Головного лікаря-Авіаційного медичного екзаменатора Вадима Петліна на предмет відповідності вимогам сертифікації авіаційного персоналу ЦА України.

    Відповідно до плану перевірки було здійснено ревізію медичної документації та проведено перевірку роботи лікарів, задіяних в процесі сертифікації АП.

    Учасники аудиту ознайомились з роботою нещодавно відкритого на базі АМЦ, разом із Діагностичним центром психофізіологічної експертизи, кабінету де проводиться психіатрична, наркологічна та  психофізіологічна експертиза заявників з числа осіб авіаційного персоналу, які проходять первинну медичну сертифікацію. Психофізіологічна експертиза є обов’язковою складовою первинної медичної сертифікації авіаційного персоналу ЦА України, зокрема абітурієнтів.

    Аудит вкотре засвідчив повну відповідність роботи АМЦ НАУ та Головного лікаря-АМЕ чинним вимогам щодо сертифікації авіаційного персоналу відповідно до вимог JAR-FCL3 та PART MED.

    Довідка

    АМЦ НАУ – перший та нині єдиний в Україні спеціалізований та сертифікований медичний заклад вищої категорії, який має юридичне право на медичну сертифікацію авіаційного персоналу всіх класів та здійснює повний цикл сертифікації АП виключно на своїй базі.

    Докладніше на сайті...

     





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01