Проведено круглий стіл «Договірне регулювання господарської діяльності в галузі цивільної авіації»
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
3.05.2024, 12:01
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik






    Проведено круглий стіл «Договірне регулювання господарської діяльності в галузі цивільної авіації»

    Проведено круглий стіл «Договірне регулювання господарської діяльності в галузі цивільної авіації»
    img

    18 квітня 2024 року на Юридичному факультеті проведено науково-практичний круглий стіл «Договірне регулювання господарської діяльності в галузі цивільної авіації».

    На підставі договору про співпрацю, у заході, організованому кафедрою господарського, повітряного та космічного права Юридичного факультету Національного авіаційного університету спільно з кафедрою конституційного та адміністративного права Юридичного факультету Державного університету інфраструктури та технологій, взяли участь науковці-правники, юристи авіаційної галузі, представники державних органів та авіакомпаній, аспіранти, студенти.

    Із вступним словом та запрошенням до плідної співпраці виступила виконувачка обов’язків декана Юридичного факультету Ірина Сопілко, акцентуючи увагу на необхідності подальшого вдосконалення національного авіаційного законодавства та договірного права.

    Участь в обговоренні актуальних питань договірних відносин в сфері авіації взяли:

    За круглим столом відбулася жвава дискусія, в ході якої обговорено наступні питання:

    «У майбутньому доцільно приділити увагу державно-приватному партнерству в цивільній авіації, балансу державних і приватних інтересів, розвитку бізнес-авіації, створенню умов для розширення договірного регулювання господарської діяльності в авіації та кола суб’єктів договірних відносин. Враховуючи воєнний стан в Україні та існуючі загрози, необхідно також постійно і системно вдосконалювати заходи авіабезпеки», — підводячи підсумки заходу, зазначила завідувачка кафедри господарського, повітряного та космічного права Любов Нецька.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01