Обговорення алгоритмів фандрейзингу з стейкхолдерами Факультету наземних споруд і аеродромів
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
8.05.2024, 12:49
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik






    Обговорення алгоритмів фандрейзингу з стейкхолдерами Факультету наземних споруд і аеродромів

    Обговорення алгоритмів фандрейзингу з стейкхолдерами Факультету наземних споруд і аеродромів
    img

    30 квітня на Факультеті наземних споруд і аеродромів відбулося засідання з обговорення алгоритмів фандрейзингу за участю стейкхолдерів. Захід об'єднав науковців, приватних підприємців, фахівців авіаційної, будівельної, архітектурної та геодезичної галузей задля підвищення якості підготовки конкурентоспроможних фахівців на факультеті.

    Головною спікеркою заходу була в.о. декана ФНСА Октябрина Чемакіна, яка наголосила на важливості співпраці освіти та виробництва. Окремо вона відзначила актуальність векторів фандрейзингу для розвитку інженерних і творчих спеціальностей, спрямованих на залучення матеріальних і нематеріальних ресурсів, необхідних факультету для виконання своєї місії: обладнання, приміщень, технологій, людських та інформаційних активів, підтримки ЗМІ та налагодження зв'язків і знайомств.

    У розлогій презентації було представлено створення Інноваційного навчально-виробничого центру факультету та результати співпраці з роботодавцями за попередні 5 місяців 2023-2024 навчального року: впровадження елементів дуальної освіти, проведення спільних конференцій, семінарів, воркшопів, круглих столів, працевлаштування випускників.

    У серйозному обговоренні реалізації завдань Концепції підготовки випускників ФНСА за дуальною формою освіти взяли участь провідні фахівці галузі, зокрема:

    Значення заходу відмітили:

    Під час заходу відбувся жвавий обмін думками, ідеями та пропозиціями щодо впровадження дуальної освіти, розвитку Інноваційного навчально-наукового центру ФНСА та створення студентського проєктно-конструкторського бюро. Адміністрація факультету взяла до уваги всі відгуки та поради стейкхолдерів, оскільки розуміє важливість взаємодії з представниками галузі для забезпечення актуальності, ефективності та відповідності навчального процесу сучасним вимогам суспільства, науки, виробництва та бізнесу.

    Колектив ФНСА висловлює щиру вдячність усім учасникам обговорення за цінні пропозиції та поради, які сприятимуть подальшому вдосконаленню підготовки кваліфікованих фахівців у галузі будівництва та експлуатації аеропортів і аеродромів.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01