Науково-практичний круглий стіл «Актуальні питання приватного права»
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
1.05.2024, 14:26
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik






    Науково-практичний круглий стіл «Актуальні питання приватного права»

    Науково-практичний круглий стіл «Актуальні питання приватного права»
    img

    17 квітня 2024 року на Юридичному факультеті проведено науково-практичний круглий стіл «Актуальні питання приватного права».

    Мета проведення заходу кафедрою цивільного права і процесу— з’ясування проблемних аспектів цивільного, житлового, сімейного, трудового права, права соціального забезпечення та права інтелектуальної власності, а також розроблення пропозицій щодо удосконалення правового регулювання приватноправових відносин та пошук оптимального балансу між вивченням теоретичних основ юриспруденції та застосуванням набутих знань і навичок на практиці.

    У роботі науково-практичного круглого столу взяли участь представники наукової спільноти та юристи-практики, серед яких:

    Учасники обговорили питання впровадження європейського досвіду в правове регулювання доменних імен та роль шлюбного договору у формуванні правової сімейної політики. Зазначено, що перед наукою постають нові дослідницькі задачі в умовах воєнного стану в Україні, зокрема, у сфері надання послуг, питанні врегулювання статусу українських мігрантів у Республіці Польща, відшкодування шкоди, завданої фізичним і юридичним особам у результаті збройної агресії рф проти України, встановлення факту проживання однією сім’єю з військовослужбовцем без реєстрації шлюбу тощо.

    За результатами проведення круглого столу відзначено доповіді науковців, які характеризуються високим науково-практичним рівнем та запропоновано підготувати за результатами їх досліджень статті та інші науково-дослідні й навчально-методичні матеріали.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01