Національний авіаційний університет відкриває «острівець» Прогресильних
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
8.05.2024, 17:58
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik






    Національний авіаційний університет відкриває «острівець» Прогресильних

    Національний авіаційний університет  відкриває «острівець» Прогресильних
    img

    1 травня у Національному авіаційному університеті відбулася знакова подія — перша координаційна зустріч щодо створення осередку громадської організації «Прогресильні» в НАУ.

    Прогресильні — це динамічне об’єднання відданих справі освітян, студентів, науковців та представників влади, які формують майбутнє української освіти та створюють робочі місця для молоді. Їхня мета — сприяти відкритому діалогу, професійному зростанню та відстоюванню прав учасників освітнього процесу.

    Координаторкою осередку Прогресильних у НАУ стала Анжеліка Кокарєва — заступниця декана Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій, кандидатка педагогічних наук, доцентка.

    До заходу долучилися колеги з Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій, Факультету економіки і бізнес-адміністрування, Факультету комп’ютерних наук та технологій, Юридичного факультету.

    Під час зустрічі обговорювалися можливості для членів ГО «Прогресильні», включно з професійним спілкуванням, налагодженням ділових контактів, підвищенням кваліфікації викладачів та розвитком грантової діяльності.

    Створення осередку «Прогресильних» в НАУ відкриває нові перспективи для розвитку викладачів та студентів в авіаційній alma mater. Це крок до інтеграції університету в потужну освітню спільноту, зорієнтовану на прогресивні зміни та підвищення якості вищої освіти в Україні.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01