Ксенія Семенова: від студентки НАУ до очільниці рідного університету
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
2.05.2024, 14:09
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik






    Ксенія Семенова: від студентки НАУ до очільниці рідного університету

    Ксенія Семенова: від студентки НАУ до очільниці рідного університету
    img

    Національний авіаційний університет переживає період значних змін та реформ під керівництвом в.о. ректорки Ксенії Семенової. Рішення про реорганізацію університету, прийняте у жовтні 2023 року, стало відповіддю на численні виклики, з якими стикався НАУ протягом останніх років.

    У ексклюзивному матеріалі для Еспресо.TV Ксенія Семенова ділиться своїм баченням майбутнього трансформованого Національного авіаційного університету. Вона розповідає про плани відновлення довіри до університету, налагодження ефективної комунікації та співпраці з компаніями, спонсорами, випускниками та студентами.

    Ксенія окреслює амбітні цілі, серед яких створення R&D-центру з низкою лабораторій для практичного навчання студентів, залучення менторів та партнерів для полегшення переходу випускників на ринок праці, а також інтеграція кращого світового досвіду та практик, стандартів до навчальних програм НАУ.

    Читайте більше на сайті Еспресо.TV щоб дізнатися більше про майбутнє Національного авіаційного університету з перших вуст та зрозуміти масштаб трансформації, яка відбувається в одному з провідних авіаційних навчальних закладів України.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01