Участь у вебінарі «Від мрії до дії. Знайомство із ЗВО»
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
23.03.2020, 09:17
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Участь у вебінарі «Від мрії до дії. Знайомство із ЗВО»

    Участь у вебінарі «Від мрії до дії. Знайомство із ЗВО»
    img

    Відповідальний секретар Приймальної комісії НАУ Кирило Ніколаєв та заступник секретаря Віктор Гнатюк спільно з освітньою компанією ZNOUA провели вебінар «Від мрії до дії. Знайомство із ЗВО».

    Вступникам та їх батькам отримали актуальну та корисну інформацію про Національний авіаційний університет та особливості вступної кампанії – 2020 до НАУ.

    Увагу абітурієнтів було зосереджено на Правилах прийому до Національного авіаційного університету, роз’яснено як правильно побудувати власну стратегію вступу аби збільшити шанси на навчання за кошти державного або місцевого бюджету.

    Також представники НАУ розповіли про спеціальності університету, організацію освітнього процесу, міжнародну діяльність, мобільність студентської молоді, наукову роботу студентів, підготовку фахівців, англомовне навчання, стажування, проходження практики, перспективи працевлаштування, навчання на кафедрі військової підготовки; умови вступу на ІІ та ІІІ курси денної та заочної (дистанційної) форм навчання; організацію студентського дозвілля; вартість навчання тощо.

    Проведення таких заходів сприятиме популяризації серед вступників Національного авіаційного університету поміж інших ЗВО.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01