Проведено семінар для авіаційних медичних експертів України
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
27.12.2019, 11:37
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Проведено семінар для авіаційних медичних експертів України

    Проведено семінар для авіаційних медичних експертів України
    img

    Завершився робочий семінар для авіаційних медичних експертів (АМЕ) «Підсумки роботи авіаційних медичних експертів з питань медичної сертифікації авіаційного персоналу за 2019 рік. Застосування сучасних методів діагностики в проведенні медичної сертифікації». Захід відбувся на базі Авіаційного медичного центру НАУ (АМЦ НАУ), єдиного спеціалізованого медичного закладу  цивільної авіації.  Центр  має вищу кваліфікаційну категорію від МОЗ України, а також максимальний спектр повноважень від Державної авіаційної служби України щодо медичної сертифікації персоналу всіх класів.

    Привітав учасників семінару головний лікар АМЦ НАУ, президент Української асоціації з авіаційно-космічної медицини Вадим Петлін. З доповіддю про «Нові стратегії Міжнародної організації цивільної авіації щодо забезпечення безпеки авіації. Результати відвідування 40-Асамблеї IКAO і фінальні Резолюції за її підсумками» виступила директор Інституту IКAO НАУ Галина Суслова. Зокрема, вона зазначила, що «Міжнародна організація цивільної авіації – єдина структура в світі, яка має право створювати і розробляти вимоги та стандарти щодо управління безпекою авіації, діяльності авіаційних медичних експертів та всієї цивільної авіації».

    Завідувач відділу авіаційної медицини Державіаслужби Людмила Шевчук презентувала аналіз діяльності АМЕ України у сфері медичної сертифікації авіаційного персоналу. Про нові програми навчання та підвищення кваліфікації в авіаційно-космічній медицині учасникам семінару розповів начальник профільної кафедри Української військово-медичної академії, полковник медичної служби Ігор Трінька.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01