Чемпіонат НАУ з артистичних видів спорту
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
18.12.2019, 07:18
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik






    Чемпіонат НАУ з артистичних видів спорту

    Чемпіонат НАУ з артистичних видів спорту
    img

    У Спортивному комплексі університету відбувся «Чемпіонат НАУ з артистичних видів спорту». В програмі – змагання з черлідингу, аероденсу, степ-аеробіки і фанк-аеробіки. Захід став заключним етапом у підготовці збірних команд НАУ до виступу на чемпіонаті України.

    У змаганнях взяли участь 64 студента 1-5 курсів НАУ. Судді змагань: старший викладач кафедри фізичного виховання та спортивної підготовки ФЛСК Світлана Оргєєва, викладач кафедри фізичного виховання та спортивної підготовки ФЛСК Яна Поліно.

    За результатами змагань з черлідингу І місце посіла команда ФТМЛ: Анна Власенко, Валерія Пономаренко, Анастасія Рибакова, Іванна Стащук, Мар’яна Сиволап, Єлизавета Хлевитська.

    У змаганнях з аероденсу І місце виборола збірна команда: Євгенія Тарасенко (ФККПІ), Марія Роженко (ФЕБА), Ілля Величківський (ФККПІ).

    В степ-аеробіці І місце посіла збірна команда: Марія Данилюк (КВП), Валерія Палій (ФЛСК), Владислава Крутась (ЮФ), Наталія Паламарчук (ФЕБА).

    У змаганнях з фанк-аеробіки І місце у збірної команди: Єлизавета Федченко (ФККПІ), Даяна Багинська (ФЛСК), Крістіна Надірян (ФТМЛ), Тетяна Волошина (ФЕБА), Ірина Россомаха (ФТМЛ).

    Вітаємо переможців змагань!





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01