В.о.ректора Володимир Ісаєнко взяв участь у святкуванні дня міста Лубни Полтавської області
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
25.09.2017, 09:31
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    В.о.ректора Володимир Ісаєнко взяв участь у святкуванні дня міста Лубни Полтавської області

    В.о.ректора Володимир Ісаєнко взяв участь у святкуванні дня міста Лубни Полтавської області
    img

       22 вересня 2017 року відбулася робоча поїздка в. о. ректора Національного авіаційного університету Володимира Ісаєнка та в. о. директора ННІНО Наталії Муранової до Авіакосмічного ліцею № 2 (м.Лубни Полтавської області). У межах візиту, на запрошення міського голови Лубен Олександра Грицаєнка, в.о.ректора відвідав урочисті збори, присвячені 1029-й річниці міста та привітав містян зі святом. 

       За плідну багаторічну співпрацю в системі неперервної освіти, якісну підготовку випускників та вагомий особистий внесок у розбудову середньої та вищої освіти в урочистій атмосфері було вручено «Подяки» від Національного авіаційного університету та пам’ятні медалі університету працівникам Авіакосмічного ліцею № 2 В. Дем’янцю, Д. Самокиші, К. Самокиші, В. Удовченко та начальнику Управління освіти виконавчого комітету Лубенської міської ради Полтавської області М. Костенку. 

       Також в.о. ректора взяв участь у ділових зустрічах з міським головою О. Грицаєнком; начальником управління освіти виконавчого комітету Лубенської міської ради М. Костенком; директором Лубенського лісотехнічного коледжу, депутатом міської ради Р. Сендзюком, під час яких було обговорено питання розвитку подальшої співпраці усіх зацікавлених сторін; також було поновлено Угоди про співробітництво між Національним авіаційним університетом та Управлінням освіти Лубен та усіма навчальними закладами міста. 





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01