Вітаємо НІНУ СЕМИРОЗ із захистом кандидатської дисертації!
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
13.09.2017, 10:23
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Вітаємо НІНУ СЕМИРОЗ із захистом кандидатської дисертації!

    Вітаємо НІНУ СЕМИРОЗ із захистом кандидатської дисертації!
    img

       5 вересня 2017 року у Спеціалізованій Вченій раді Д 35.052.11 при Національному університеті «Львівська політехніка» відбувся успішний захист кандидатської дисертації Семироз Ніни Григорівни на тему «Архітектурно-планувальна організація гелікортів», представленої на здобуття наукового ступеня кандидата архітектури за спеціальністю 18.00.02 – «Архітектура будівель та споруд».

       Дослідження присвячено архітектурі відкритих площинних споруд (гелікортів) у складі житлових будинків, громадських будівель та споруд для обслуговування пасажирів (вантажів) гвинтокрилого транспорту і повною мірою презентує архітектурну освіту і науку Національного авіаційного університету.

       Результатом дисертаційної роботи є визначення основних принципів архітектурно-планувальної організації гелікортів – споруд з обслуговування пасажирів повітряного транспорту, які розташовуються на частині, що увінчує житловий чи громадський будинок і який має спеціально обладнаний майданчик для зльоту і посадки гелікоптерів.

       Примітно, що виконане дисертаційне дослідження є інноваційним і базується на власному досвіді дисертанта (як архітектора-практика) щодо проведення науково-дослідних і проектних робіт у галузі архітектури, на авторських пошукових розробках і на реальному проектуванні.

       Колектив кафедри архітектури та всі працівники ННІАП вітають Ніну Семироз з успішним захистом дисертації і зичать їй подальшого наукового і професійного зростання!!! 





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01