ПЕРШОКУРСНИКІВ ІМВ ПРИВІТАЛА КОРОЛЕВА КРАСИ
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
13.09.2017, 13:30
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    ПЕРШОКУРСНИКІВ ІМВ ПРИВІТАЛА КОРОЛЕВА КРАСИ

    ПЕРШОКУРСНИКІВ ІМВ ПРИВІТАЛА КОРОЛЕВА КРАСИ
    img

       12 вересня 2017 року першокурсники Навчально-наукового інституту міжнародних відносин зустрілися з в.о.ректона НАУ, керівництвом інституту, а також представниками служб університету — студмістечка, ЦКМ, бібліотеки, медичного центру, профспілковими організаціями, органами студентського самоврядування та іншими.

       “Встипивши до нашого університету, ви зробили вдалий вибір, - сказав в.о.ректора Володимир Ісаєнко. - Адже віднині ви повноправні члени великої дружньої родини НАУ, і на вас чекают цікаві та насичені роки навчання”.

       Володимир Ісаєнко також поздоровив студентку ІМВ Поліну Ткач, урочисто вручивши їй квіти. 18-річна дівчина, що навчається у НАУ за спеціальністю “міжнародний бізнес”, виборола цього року корону краси “Міс Україна — 2017”, і цією перемогою університет також пишається. “Сумлінне навчання та самовдосконалення — ось шлях до успіху”, - звернулася до своїх нових товаришів по навчанню королева краси України.

       Окрім представників університетських служб, перед студентами виступили завідувачи випускових кафедр, а у підсумковому слові директор НН ІМВ Алла Фоменко побажала першокурсникам плідного навчання.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01