НАУ взяв участь у святкуванні Міжнародного дня студентського спорту
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
22.09.2017, 13:00
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    НАУ взяв участь у святкуванні Міжнародного дня студентського спорту

    НАУ взяв участь у святкуванні Міжнародного дня студентського спорту
    img

       20 вересня світова спільнота відзначає Міжнародний день студентського спорту, який був започаткований ЮНЕСКО. До святкувань долучився і Національний авіаційний університет. У цей день у спортивній залі Національного університету фізичного виховання і спорту України відбулися різноманітні спортивні заходи, у яких взяли участь студенти й викладачі НН АКІ, НН ГМІ, НН ІЕМ, НН ІКІТ, НН ІІДС НАУ   та представники НСОЦ, а також студенти з інших ВНЗ столиці.

       Багатотисячну молодіжну аудиторію привітали заступник Міністра освіти і науки України Роман Греба, заступник Міністра молоді і спорту України Микола Мовчан, віце-президент Національного олімпійського комітету Валерій Борзов, президент Спортивного комітету України Ілля Шевляк, президент Спортивної студентської спілки України Євгеній Імас і голова Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Вадим Стеценко.

       Упродовж двох годин студенти демонстрували свої найкращі вміння у різних видах спорту, брали участь у конкурсах та спеціальних вікторинах. Також відбулася церемонія вшанування студентів НУФВСУ, які стали чемпіонами та призерами 29-ї Всесвітньої літньої Універсіади.

       Потім розпочався флешмоб, присвячений 22-м українським університетам, студенти яких стали чемпіонами і призерами Тайбейської Універсіади. У його рамках усі присутні віджималися від підлоги.

       У цей самий час з метою всебічного і показового святкування студенти та викладачі кафедри ФВСП НН ГМІ долучилися до флешмобу дистанційно – у стінах Спорткомплексу НАУ. А ввечері того ж дня тут було проведено День відкритих дверей, під час якого усі бажаючі мали змогу відвідати відкриті тренування з боксу, кікбоксингу, тайського боксу, альпінізму та скелелазіння, ушу, аеробіки та фітнесу.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01