Вітаємо переможців Всеукраїнських конкурсів наукових робіт - студентів НАУ
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
24.07.2017, 13:58
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Вітаємо переможців Всеукраїнських конкурсів наукових робіт - студентів НАУ

    Вітаємо переможців Всеукраїнських конкурсів наукових робіт - студентів НАУ
    img

       У Міністерстві освіти і науки затвердили остаточний перелік переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук 2016/2017 навчального року.

     

       Серед них чимало й студентів Національного авіаційного університету. Вітаємо наших переможців та їхніх наукових керівників:

    У конкурсі з екології та екологічної безпеки диплом ІІ ступеня отримали Каріна Олегівна Вітюк та Наталія Сергіївна Лук’яненко (науковий керівник - Тетяна Іванівна Білик).

    У конкурсі з хімічних технологій дипломи ІІІ ступеня отримали Олександр Олегович Усенко (науковий керівник - Володимир Михайлович Ледовських) та Анатолій Олександрович Осаволюк (науковий керівник - Сергій Валерійович Бойченко).

    У конкурсі з прикладної геометрії, інженерної графіки та ергономіки диплом ІІ ступеня отримала Анастасія Олегівна Савон (науковий керівник - Юрій Миколайович Ковальов) та диплом ІІІ ступеня - Василина Ігорівна Бойчук і Дарина Анатоліївна Луганцева (науковий керівник - Ірина Олексіївна Кузнецова).

    У конкурсі з машинознавства дипломи І ступеня отримали Федір Сергійович Ходченко (науковий керівник - Євген Валентинович Мочалін) та Юлія Віталіївна Пищенко і Яна В’ячеславівна Богач (науковий керівник - Анатолій Олександрович Корнієнко).

    У конкурсі "Авіаційна та ракетно-космічна техніка. Аеронавігація" диплом І ступеня отримав Андрій Олегович Могила (науковий керівник - Віталій Юрійович Лазоренко) та диплом ІІІ ступеня - Ольга Петрівна Клименко (науковий керівник - Михайло Віталійович Карускевич).

    У конкурсі з електроніки диплом ІІ ступеня отримав Євген Олександрович Червоняк (науковий керівник -  Фелікс Йосипович Яновський).

    У конкурсі "Нафтова та газова промисловість" диплом І ступеня отримав Інокентій Владиславович Горобцов (науковий керівник - Маргарита Мирославівна Радомська), а дипломи ІІ ступеня - Олена Сергіївна Касьяненко (науковий керівник - Ігор Леонідович Трофімов) та Анна Василівна Меланченко (науковий керівник - Лариса Миколаївна Черняк).

    У конкурсі із суднобудування та водного транспорту дипломи ІІ ступеня отримали Аліна Романівна Якимчук та Вікторія Володимирівна Веремійчук (науковий керівник - Віктор Іванович Кравцов).

    У конкурсі "Цивільна оборона та пожежна безпека" диплом І ступеня отримав Станіслав Сергійович Бочок (науковий керівник - Батир Данатарович Халмурадов).

    У конкурсі з техногенної безпеки диплом ІІІ ступеня отримала Вікторія Олександрівна Доложевська  (науковий керівник - Валентин Анатолійович Глива).

    У конкурсі з безпеки життєдіяльності диплом І ступеня отримав Валентин Михайлович Бойко (науковий керівник - Вікторія Володимирівна Коваленко).

    У конкурсі з перекладу диплом ІІІ ступеня отримала Вікторія Андріївна Демчко (науковий керівник - Галина Григорівна Єнчева).

    У конкурсі з юридичних наук диплом ІІІ ступеня отримала Валентина Анатоліївна Дмитришина (науковий керівник - Валентина Петрівна Козирєва).

    У конкурсі "Світове господарство і міжнародні економічні відносини" диплом ІІІ ступеня отримав Дмитро Олегович Ноздратенко (науковий керівник - Світлана Володимирівна Сіденко).

     





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01