В Онтаріо представники НАУ обговорили реалізацію угоди із Канадор Коледжем
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
18.08.2017, 08:23
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    В Онтаріо представники НАУ обговорили реалізацію угоди із Канадор Коледжем

    В Онтаріо представники НАУ обговорили реалізацію угоди із Канадор Коледжем
    img

       Очолювана в.о. ректора Володимиром Ісаєнком делегація Національного авіаційного університету 17 серпня відвідала місто Норт-Бей в провінції Онтаріо.

       Попереду в українських гостей - можливість зустрітися із представниками місцевого муніципалітету та обговорити потенціал співпраці між Києвом та Норт-Бей. Але першочерговим завданням для університету є взаємодія в галузі освіти. Адже саме у Норт-Бей знаходиться державний авіаційний Канадор Коледж, з яким НАУ уклав договір про співпрацю в межах широкої Угоди про створення Зону вільної торгівлі між Україною та Канадою.

         Канадор Коледж був заснований у 1967 році як один з кампусів Камбріан Коледж, а у 1972 став незалежним університетом, в якому нині вчиться понад 3500 студентів. Предметом особливого інтересу делегації НАУ став Авіаційний кампус, відвідуючи який гості змогли поспілкуватися з колегами та оцінити матеріальну базу та рівень можливостей канадської вищої освіти в галузі авіації. Але потенційних точок для перетину між двома університетами значно більше, адже програми двох університетів збігаються за багатьма напрямками – від юриспруденції до біотехнологій та екологічної безпеки.

       Укладена рік тому між університетами угода нині отримала можливість реалізуватися уповні. Попереду багато спільних проектів, що стосуватимуться як освітніх програм (в тому числі – підвищення кваліфікації), так і наукового співробітництва в найбільш перспективних галузях. Про конкретні домовленості, робота над імплементацією яких уже триває, офіційний сайт НАУ повідомить додатково.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01