НАУ увійшов в топ-10 найпопулярніших серед абітурієнтів університетів
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
20.07.2017, 10:35
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    НАУ увійшов в топ-10 найпопулярніших серед абітурієнтів університетів

    НАУ увійшов в топ-10 найпопулярніших серед абітурієнтів університетів
    img

       За даними на 19 липня абітурієнти зареєстрували понад 144 тис. електронних кабінетів і подали майже 580 тис. електронних заяв. На всі освітньо-кваліфікаційні рівні подано близько 897 тис. заяв від 290 тис. абітурієнтів. Про це повідомила повідомила прес-служба Міністерства освіти і науки.

       Національний авіаційний університет входить до числа ВНЗ-лідерів за кількістю поданих заяв вступників. Із 13078 заявами (дані на 19 липня) він посідає 8 місце у десятці найпопулярніших університетів країни.

       Найпопулярнішими спеціальностями серед абітурієнтів, за даними МОН, поки є економіка, право, туризм, міжнародні відносини, дещо менше - комп'ютерні науки, йдеться в повідомленні.

       Кількість поданих заяв у МОН вважають середньостатистичним. «Ці цифри цілком відповідають нинішньому етапу вступної кампанії, яка знаходиться на «екваторі».    Зараз буде певний момент, коли подача заяв сповільниться, а потім дуже прискориться в останні дні - це загальна динаміка всіх років», - пояснив директор департаменту вищої освіти Міносвіти Олег Шаров.

     





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01