Делегація НАУ вирушає до Канади на запрошення ІКАО
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
11.08.2017, 12:30
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Делегація НАУ вирушає до Канади на запрошення ІКАО

    Делегація НАУ вирушає до Канади на запрошення ІКАО
    img

       Від президента Ради ІКАО Олумуіва Бенард Аліу надійшло запрошення представникам університету відвідати штаб-квартиру ІКАО у Монреалі (Канада) з метою зміцнення партнерських взаємовідносин та підписання Меморандуму про співпрацю між НАУ та ІКАО.

       Програма візиту буде насиченою. Делегатів чекають у Посольстві України в Канаді, де обговорять перспективні заходи до імплементації Угоди про Зону вільної торгівлі між двома нашими державами. Іншим важливим пунктом програми є відвідини міста Норт-Бей, де знаходиться державний авіаційний Канадор Коледж, з яким НАУ домовився про партнерську взаємодію на рівні навчальних закладів.

       Крім того, делегація НАУ обов'язково зустрінеться із представниками української діаспори в Канаді та візьме участь у святкових заходах, приурочених до Дня незалежності України.

       Цей візит спрямований на пошук нових партнерів для університету, утвердження іміджу НАУ як складової світової системи авіаційної освіти, розширення можливостей міжнародного співробітництва, як у науковій, так і в практичній площині.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01