Сто переможців проекту «Авіатор 2017» відвідали Паризький авіасалон Ле Бурже 2017
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
27.06.2017, 14:30
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Сто переможців проекту «Авіатор 2017» відвідали Паризький авіасалон Ле Бурже 2017

    Сто переможців проекту «Авіатор 2017» відвідали Паризький авіасалон Ле Бурже 2017
    img

       Сто українських студентів технічних спеціальностей відвідали престижний авіаційний форум Paris Air Show 2017 Le Bourget.

       Поїздка сотні талановитих і цілеспрямованих студентів в Париж -  результат їх участі в масштабному освітньому проекті «Авіатор 2017», який вже шостий рік поспіль проводить Благодійний Фонд Бориса Колеснікова.

       Раніше серед 6 500 конкурсантів експертне журі на чолі з відомим конструктором Дмитром Ківою визначило сотню кращих студентів, які отримали право відвідати найбільшу профільну виставку у світі, побачити досягнення світової авіації, перейняти досвід зарубіжних фахівців і в майбутньому застосувати його на благо України.

       Традиційно Паризький салон Ле Бурже 2017 відвідав і Президент Благодійного Фонду - Борис Колесніков. Разом з молодою авіаційної елітою він ознайомився зі стендами лідерів світового літакобудування та їх останніми розробками, побував в лабораторії стартапів і новинок Paris Air Lab. У своєму вітальному слові Борис Колесніков зазначив, що поїздки на Міжнародні профільні форуми стимулюють студентів до саморозвитку, вивчення іноземних мов, визначення правильних цілей і їх досягнення. До того ж, перебування на Paris Air Show 2017 Le Bourget в бізнес-дні і дні кар'єри дають молодим фахівцям розуміння, як ключові гравці світового авіаційного ринку укладають мільйонні угоди і шукають ділових партнерів, як отримати роботу мрії і заявити про себе потенційному роботодавцю.

       «Талановиті українські студенти, переможці проекту« Авіатор », приїхали на авіафорум Ле Бурже в Париж дізнатися про світову авіацію і з оптимізмом подивитися в майбутнє. Вони повернуться додому і побудують літаки ще краще, ніж ми бачили тут, я в цьому не сумніваюся. «Авіатор» дає можливість талановитій молоді побачити новітні розробки і досягнення авіакосмічній галузі, а також розуміння того, що наша вітчизняна авіація не відстає від світової. За шість років існування проекту стало зрозумілим - кризи минають, проте країна повинна підтримувати фахівців. Кризу ми подолаємо, а ці молоді авіатори, я впевнений, стануть хорошими фахівцями і застосують досвід, отриманий на авіафорумах Ле Бурже і Фарнборо, на благо України», - підкреслив Борис Колесніков.

       Молоді авіатори залишилися в захваті від Ле Бурже 2017, в якому з 19 по 25 червня взяли участь 2 400 експонентів, 200 офіційних делегацій і де були представлені 130 літаків усіх типів і призначень.

       Українські студенти побачили літак-новинку 787-10 Dreamliner, транспортний вертоліт CH-47 Chinook, демонстраційний політ 737 MAX 9, шале з інноваціями майбутнього від лідера авіабудування Boeing. Авіаігант Airbus показав на авіафорумі пасажирські літаки A350, A321, A380, вертольоти Eurofighter Typhoon і Tigre HAD і дав можливість відвідувачам виставки зробити віртуальний візит на Міжнародну космічну станцію в своєму павільйоні. Сто переможців проекту «Авіатор 2017» відвідали також стенд вітчизняної компанії «Прогресстех Україна» і побачили дебютанта форуму - середньомагістральний вантажний літак 132D від ДП «Антонов».

       Голова журі проекту «Авіатор 2017» Дмитро Ківа зазначив, що пишається переможцями конкурсу, їх рівнем підготовки, інвестиційними проектами і розробками: «Борис Колесников і його благодійний Фонд роблять неоціненний внесок у розвиток освіти і науки України, стимулюють молодь знати і вміти більше, і нагорода юним авіаторам - відвідування найпрестижніших Міжнародних авіасалонів у світі. Наші студенти прекрасно знають англійську, легко спілкуються із зарубіжними фахівцями, дивують знаннями. Упевнений - про них і їх проекти незабаром дізнається весь світ».

       У рамках поїздки до Франції сто переможців конкурсу також побачили основні визначні пам'ятки Парижа і побували в Діснейленді.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01