Розвиваємо студентську мобільність за допомогою «Intermarium»
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
23.06.2017, 12:22
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Розвиваємо студентську мобільність за допомогою «Intermarium»

    Розвиваємо студентську мобільність за допомогою «Intermarium»
    img

       Студентка 4 курсу Навчально-наукового гуманітарного інституту спеціальності 035 «Філологія»  Юлія Гарник у 2016-2017 навчальному році  взяла участь у програмі обміну студентами  «Intermarium». Протягом року вона навчалася за напрямком «Англійська філологія» у Вищій Гуманітарно-економічній школі (Wyższa Szkoła Humanistyczno-Ekonomiczna) у польському місті Бжег (поблизу Вроцлава).

       Програма студентської мобільності «Intermarium» організована Фондом «Labore Nobilis», що уклав договори з польськими університетами та пропонує рік безкоштовного навчання для студентів Польщі, Литви, Латвії, Білорусі та України. Програма має назву «Intermarium» – «Міжмор’я» – історична назва області в Центральній і Східній Європі, що включає в себе Польщу, Литву, Латвію, Білорусь та Україну.

       Програма пропонує не тільки весь спектр безкоштовних курсів і професійної підготовки, але перш за все можливість навчатися протягом двох семестрів абсолютно безкоштовно. Навчання проходить англійською мовою. Всі викладачі Фонду мають докторський ступінь і педагогічний стаж не менше 10 років в європейських університетах.

       Навчання у Польщі дало змогу нашій студентці покращити знання англійської мови, ознайомитися з польською мовою та культурою, набути необхідні навички для подальшого їх розвитку в своїй альма-матер.

     





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01