Оголошено конкурс інновацій в юридичній сфері
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
23.06.2017, 08:17
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Оголошено конкурс інновацій в юридичній сфері

    Оголошено конкурс інновацій в юридичній сфері
    img

       Фірма «Aequo» анонсувала конкурс інновацій в юридичному бізнесі Aequo Legal Tech Challenge з призовим фондом $ 20 000

       Юридична фірма «Aequo» оголосила  щорічний конкурс інновацій в юридичному бізнесі «AEQUO Legal Tech Challenge». Запуск конкурсу «AEQUO Legal Tech Challenge» переслідує ряд амбітних цілей: кидає виклик традиційним поглядам на надання юридичних послуг і забезпечує створення сприятливого середовища для розвитку інновацій в юридичній сфері. Основна мета, яку ставлять перед собою організатори конкурсу, – вивести ринок юридичних послуг в Україні на якісно новий рівень, незмінно підвищуючи ефективність роботи юристів та якість турботи про клієнтів.

       У рамках конкурсу всі бажаючі можуть запропонувати свої ідеї в сфері Legal Tech, заповнивши до 31 серпня 2017 року анкету на офіційному сайті. Участь в конкурсі абсолютно безкоштовна. Запропоновані проекти будуть проаналізовані і оцінені членами журі, в числі яких провідні міжнародні та українські експерти в сфері інновацій, IT, технологій та юриспруденції. Серед них:

       11-12 листопада 2017 року відбудеться Bootcamp – презентація ідей, виступ ключових спікерів та анонс переможця. Переможець отримає приз у розмірі 20 000 дол. США, доступ до провідних професіоналів у сфері юриспруденції та ІТ, можливості залучити інвестиції на розвиток проекту та багато іншого.

       Реєстрація на конкурс і більш детальна інформація доступні на офіційному сайті конкурсу.

     





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01