Студентський Кубок миру – в НАУ
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
22.05.2017, 11:26
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Студентський Кубок миру – в НАУ

    Студентський Кубок миру – в НАУ
    img

       20 та 21 травня у Спорткомплексі НАУ відбувся Перший Міжнародний відкритий студентський Кубок миру та дружби з міні-футболу, присвячений святкуванню 54-ї річниці від дня заснування Організації Африканської Єдності.

       Організаторами Кубку виступили Африканська Рада в Україні та Національний авіаційний університет. Вперше в Україні змагання зібрали у стінах НАУ студентів, спортсменів та вболівальників з багатьох країн Африки. Основні ігри проводились у відновленому спортивному залі № 1.

        На змагання завітали президент Африканської Ради в Україні Діалло Ісса Садіо та представники спортивних громадських організації. Не оминув увагою свято і в.о.ректра НАУ Володимир Ісаєнко.

       Перемогла збірна команда іноземних студентів Мистецького інституту художнього моделювання та дизайну ім. Сальвадора Далі. Друге місце у збірної команди іноземних студентів республіки Гвінея, а третє місце виборола збірна НАУ.

        25 травня заплановано нагородження переможців та інші урочисті заходи - концерт художньої самодіяльності представників Африканського континенту, мистецька виставка країн Африки. Чекаємо на викладачів та студентів НАУ, представників інших ВНЗ України, міністерств та відомств, дипломатичних установ країн Африки, акредитованих в Україні, громадських організацій та друзів Африки о чотирнадцятій годині в актовій залі Національного авіаційного університету (1 корпус).

     





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01