Cвяткування 54-ої річниці створення «Організації Африканської Єдності»
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
22.05.2017, 13:46
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Cвяткування 54-ої річниці створення «Організації Африканської Єдності»

    Cвяткування 54-ої річниці створення «Організації Африканської Єдності»
    img

       Національний авіаційний університет та Громадська організація «Африканська Рада в Україні» запрошують вас узяти участь в урочистих заходах, присвячених святкуванню 54-ої річниці створення «Організації Африканської Єдності», яке відбудеться 20, 21 та 25 травня 2017 р. у НАУ.

       20 та 21 травня 2017 року о 10 год. у спортивних залах № 1 та № 3 Центру спорту та здоров’я Навчально-спортивного оздоровчого центру НАУ буде розіграно Перший Міжнародний відкритий студентський Кубок «Миру та дружби» з міні-футболу. В змаганнях братимуть участь збірні країн Африки, асоціації студентів арабських країн та збірна команди НАУ. Запрошуємо до участі всіх бажаючих.

       25 травня 2017 року відбудуться урочисті заходи, концерт художньої самодіяльності представників Африканського континенту, мистецька виставка країн Африки. Початок святкувань: о 14.00 год. у актовій залі Національного авіаційного університету (1 корпус).

       До участі в урочистих заходах запрошуються викладачі та студенти НАУ, представники інших ВНЗ України, міністерств та відомств, дипломатичних установ країн Африки, акредитованих в Україні, громадських організацій та друзі Африки.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01