Заходи безпеки в умовах надзвичайних ситуацій
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
21.04.2017, 13:16
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    reestratsii na nmt 2024

    suchasni zakladi osviti

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Заходи безпеки в умовах надзвичайних ситуацій

    Заходи безпеки в умовах надзвичайних ситуацій
    img

       20 квітня 2017 року в Навчально-науковому Юридичному інституті відбувся методичний семінар для наставників та командирів груп на тему «Заходи безпеки в умовах надзвичайних ситуацій».

       У роботі семінару взяли участь директор інституту Ірина Сопілко, начальник відділу гуманітарного розвитку та соціальних комунікацій НАУ Олена Калініченко, відповідальна особа за навчально-виховну роботу Ніна Троцюк, старший наставник Олена Макеєва, начальник військово-мобілізаційного підрозділу Олександр Удовенко, заступник начальника військово-мобілізаційного підрозділу Олександр Костюченко, начальник штабу цивільного захисту В’ячеслав Міхеєв, наставники та командири груп.

       У ході проведення заходу обговорювалися питання класифікації надзвичайних ситуацій, правил поведінки та заходів безпеки в умовах надзвичайних ситуацій, питання організації цивільного  захисту у навчальних закладах, норм поведінки в надзвичайних ситуаціях соціально-політичного характеру. Цікавими і корисними для присутніх стали рекомендації працівників військово-мобілізаційного підрозділу, які докладно поінформували про заходи безпеки в умовах надзвичайних ситуацій.

       На завершення семінару присутні переглянули фільм практичного спрямування про конкретні заходи безпеки в умовах надзвичайних ситуацій.

     





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01