Учасники XIIІ Міжнародної науково-технічної конференції «АВІА-2017» розглянули перспективи розвитку авіаційної галузі
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
19.04.2017, 12:06
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Учасники XIIІ Міжнародної науково-технічної конференції «АВІА-2017» розглянули перспективи розвитку авіаційної галузі

    Учасники XIIІ Міжнародної науково-технічної конференції «АВІА-2017»  розглянули перспективи розвитку авіаційної галузі
    img

       У Національному авіаційному університеті 19 квітня розпочала свою роботу                 XIIІ Міжнародна науково-технічна конференції «АВІА-2017» .

       Урочисте пленарне засідання конференції відкрив в.о. ректора - Володимир Ісаєнко.

       У засіданні  конференції взяли участь почесні гості, а саме:заступник генерального директора з авіабудування та виробництва Державного концерну «Укроборонпром» - Володимир Коробов, заступник головного конструктора Державного підприємства «Антонов» - Євген Василевський,  перший віце-президентНаціональної академії наук України- Антон Наумовець, директор Департаменту інноваційної діяльності та трансферу технологій Міністерства освіти і науки України – Віктор Шовкалюк, начальник відділу Департаменту космічної політики та розвитку Державного космічного агентства України – Геннадій Данішевський, начальник авіаційного управління - начальник авіації Департаменту охорони державного кордону Адміністрації Державної прикордонної служби України – Микола Тепан, голова Федерації літакового спорту України – Володимир Присяжнюк та іноземний гість, представник проекту  AERO-UAGilesMartinBrandon.

       Традиційно з доповіддю на конференції виступив проректор з наукової роботи -  Володимир Харченко, наголосивши на тому, що надзвичайно важливо сьогодні зберегти авіаційну галузь України: «Мені дуже приємно, що університет продовжує традицію проведення такого заходу. Ми маємо зберегти надбання науковців, які були до нас і створювати багато нового. На теренах нашого університету ми продовжуємо будувати і розвивати авіаційну промисловість нашої держави».

       Цікаву доповідь також представив провідний фахівець Національного центрального управління та випробування космічних засобів Сергій Ларьков, наголосивши, що конференція є подальшим трампліном для наступних  кроків вперед у вирішенні актуальних авіаційних питань.

       У своєму виступі Член наглядової ради НАУ -  Володимир Присяжнюк наголосив: «Я пишаюся нашим співробітництвом з НАУ і хочу, щоб з роками воно ставало дедалі міцнішим. Користуючись нагодою, я хочу побажати усім присутнім успіхів та плідної співпраці».  

       Співорганізаторами конференції виступила низка впливових авіаційних і транспортних університетів з Азербайджану, Грузії, Китаю, Литви та Польщі.

       40 симпозіумів конференції включають в себе найактуальніші напрями науково-інноваційного пошуку в авіаційній галузі.

       Науково-технічні заходи такого рівня є чудовою платформою для подальшого інноваційного розвитку авіації з метою збільшення рівня безпеки та створення новітніх аерокосмічних технологій.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01