Екологічна безпека – важлива складова цивілізованого суспільства
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
20.04.2017, 12:45
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Екологічна безпека – важлива складова цивілізованого суспільства

    Екологічна безпека – важлива складова цивілізованого суспільства
    img

       20 квітня у Національному авіаційному університеті відбулася XI Всеукраїнська науково-практична  конференція молодих учених та студентів «Екологічна безпека держави».  Учасників та гостей конференції привітав в.о.ректора Володимир Ісаєнко. «XXI століття поставило перед людством нові глобальні виклики, вирішення яких потребує нових підходів, - відмітив він. - Беручи до уваги актуальність довкільної проблематики, важливо підготувати і максимально впровадити заходи щодо розвитку екосвідомості та еко-практики в різних сферах суспільного життя.  А це неможливо без залучення молодих учених».

       Сьомий рік поспіль у рамках конференції проходить концепт-семінар,  протягом якого молоді науковці мають змогу безпосередньо поспілкуватися із запрошеними академіками, досвідченими вченими, представниками громадських екологічних організацій. На концепт-семінарі обговорюються важливі довкільні та соціальні питання, що стосуються існуючих та можливих загроз довкіллю та життю людини. Учасники концепт-семінару мають можливість висловити свої думки стосовно тієї чи іншої проблеми, повідомити про проблеми та загрози  місцевого та регіонального рівнів, здійснити обмін контактними даними з іншими учасниками для подальшої співпраці з метою вирішення тієї чи іншої проблеми, для спільної участі у міжнародних та державних проектах, та для забезпечення екобезпеки міст та регіонів.

       Цього разу  у семінарі взяли участь доктор фізико-математичних наук, член Американської та Європейської геофізичних спілок, завідувач науково-дослідної лабораторії фізики космосу фізичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка Геннадій Міліневський, народний депутат України, голова Комітету Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва  Віктор Галасюк, доктор географічних наук, член-кореспондент НАН України, профессор Леонід Руденко, фахівці з екологічної безпеки НАУ та інших наукових закладів Украхни.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01