Державна допомога аеропортам та авіакомпаніям: європейський досвід
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
26.04.2017, 08:25
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Державна допомога аеропортам та авіакомпаніям: європейський досвід

    Державна допомога аеропортам та авіакомпаніям: європейський досвід
    img

       21 квітня 2017 року професор кафедри господарського, повітряного та космічного права Навчально-наукового Юридичного інституту Дмитро Беззубов взяв участь у роботі круглого столу Комітету Асоціації правників України з транспортного права на тему «Державна допомога аеропортам та авіакомпаніям: європейський досвід».

       Під час засідання обговорювались питання державної підтримки авіаційної галузі. Зокрема, розглядались питання щодо введення в дію Закону України «Про державну підтримку суб’єктів господарювання» та його правових наслідків для авіаційної галузі, проблеми, що можуть виникнути у зв’язку із внесенням змін до Повітряного та Господарського кодексів України.

       Професор Дмитро Беззубов виступив на круглому столі з доповіддю на тему «Проблеми забезпечення економічної безпеки суб'єктів господарювання в галузі авіаці». 

       Обговорення практичних та юридичних аспектів державної допомоги аеропортам та авіакомпаніям з урахуванням досвіду європейських країн дозволить забезпечити прискорення інтеграції видів українського транспорту до європейської та світової транспортної системи, впровадження принципів європейської транспортної політики в Україні.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01