Юридична відповідальність неповнолітніх
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
22.03.2017, 09:48
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    reestratsii na nmt 2024

    suchasni zakladi osviti

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Юридична відповідальність неповнолітніх

    Юридична відповідальність неповнолітніх
    img

       20 березня 2017 року в Навчально-науковому юридичному інституті для старшокласників загальноосвітніх середніх шкіл № 55, № 185 та № 200 м. Києва проведено круглий стіл на тему «Юридична відповідальність неповнолітніх».

       Науково-педагогічні працівники кафедри господарського, повітряного та космічного права: Дмитро Беззубов, Юрій Корнєєв, Наталія Жмур, Яна Горбатюк, Ірина Слободська та студенти 3 курсу Вікторія Лісова, Ростислав Малий обговорили зі школярами актуальні проблеми юридичної відповідальності неповнолітніх в Україні, проаналізували норми Кодексу України про адміністративні правопорушення, якими передбачена відповідальність за такі правопорушення, розкрили особливості провадження у справах про злочини неповнолітніх та навели статистику скоєних злочинів даною категорією осіб за 2014-2016 роки.

       Позитивним є те, що захід відбувся у форматі конструктивного діалогу, в ході якого учні дискутували, намагалися отримати нові знання та задавали різноманітні запитання.

       По закінченні круглого столу для школярів проведено екскурсію Музеєм Національного авіаційного університету, завдяки якій вони ознайомилися з історією створення та розвитку університету.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01