Студенти Інституту аеропортів НАУ серед фіналістів І Молодіжного конкурсу «Get Me 2 The Top Ukraine 2017»
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
21.03.2017, 12:05
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Студенти Інституту аеропортів НАУ серед фіналістів І Молодіжного конкурсу «Get Me 2 The Top Ukraine 2017»

    Студенти Інституту аеропортів НАУ серед фіналістів І Молодіжного конкурсу «Get Me 2 The Top Ukraine 2017»
    img

       17 березня 2017 р. викладачі та студенти Навчально-наукового інституту аеропортів НАУ взяли участь в урочистій  церемонії оголошення фіналістів І Молодіжного конкурсу з інтер’єрного дизайну «Get Me 2 The Top Ukraine 2017», яка відбулася на території Державної резиденції «Будинок прийомів» (вул.Грушевського, 22).

             Організатор конкурсу -  представництво Асоціації британського та міжнародного дизайну SBID (The Society of British and International Design) -  професійна організація, що здійснює акредитацію в індустрії дизайну інтер'єру як у Великій Британії, так і у всьому світі.

             Серед гостей церемонії були   представники Посольства Великої Британії та Британської ради в Україні, профільного комітету Верховної Ради України, заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе, провідні дизайнери та виробники, викладачі профільних вищих навчальних закладів, медіа-партнери.

             В конкурсі брали участь студенти та молоді спеціалісти з Києва, Дніпра, Львова, Одеси, Харкова, які представили творчі роботи за трьома номінаціями:  «Residental design», «Product design», «Public space».  

             Серед фіналістів конкурсу в номінації «Product design» -  студентка 5 курсу ННІАП Аліна Павленко  та випускниця ННІАП – бакалавр Марія Капустянська (нині – студентка 5-го курсу КНУБА).

             Церемонія була яскравою, гости високо оцінили особливу атмосферу та можливість перебування в приміщеннях пам’ятки  архітектури – колишньому особняку Полякова, побудованого за проектом архітектора Федора  Троупянського у 1910-х роках поблизу Маріїнського палацу.

             Талановита молодь України має майбутнє! 





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01