Черговий випуск офіцерів кадру для Збройних Сил України
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
25.03.2017, 11:09
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    reestratsii na nmt 2024

    suchasni zakladi osviti

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Черговий випуск офіцерів кадру для Збройних Сил України

    Черговий випуск офіцерів кадру для Збройних Сил України
    img

       25 березня  2017 року на території Державного музею авіації відбувся черговий випуск офіцерів кадру для Збройних Сил України.

       Захід відбувся у складний для країни час. Тому доводиться лише відзначати, а не святкувати таку урочисту подію і вже втретє проводити достроковий випуск офіцерів. Ми щиро віримо в перемогу нашої держави над тероризмом, як і в те, що лейтенанти гідно виконують завдання з захисту свого народу.

       Поздоровити випускників прийшли виконуючий обов’язки  ректора НАУ Володимир Ісаєнко, голова ДЕК полковник Роман Литвин, проректор з корпоративного управління НАУ Володимир Шульга, заступник Директора департаменту з військової освіти полковник Володимир Мартинюк, голова ради ветеранів Солом’янського району м. Києва генерал-лейтенант Борис Парафейніков та інші. По закінченню згідно з традицією почесне право освятити молодих лейтенантів було надано військовому священику синодального управління військового духовенства отцю Андрію.

       -Нині ми випускаємо для Військово-повітряних Сил України, для спецпідрозділів, Військово-морських сил 16 фахівців із забезпечення військ паливно-мастильними матеріалами та експлуатації аеродромів та захисних споруд, - розповів начальник кафедри військової підготовки полковник Олександр Водчиць. - Сьогодні у зв’язку з подіями, що відбуваються на сході України існує значна потреба у молодих офіцерах, здатних якісно виконувати бойові завдання. Деякі з них поїдуть у зону проведення АТО. У зв’язку з цими подіями відбулися певні зміни в підготовці офіцерів. Проводяться додаткові заняття з мінної, воєнно-медичної підготовки. Зросла практична спрямованість усіх занять, зокрема вогневої підготовки.

       -Військова справа цікавила мене з дитинства, - каже лейтенант Олег Дубинянка. - Мій батько, колишній військовий, розповідав мені про його службу і навіть брав мене на роботу. Після отримання погонів лейтенанта дещо змінилося у сприйнятті.  Я став серйозніше ставитися до обраної професії, втім моє бачення свого майбутнього не змінилося. Для того, щоб бути справжнім командиром, мало мати командирські якості. Потрібно постійно самовдосконалюватись та пристосовуватися до будь-яких ситуацій, а особливо під час служби. Я пишаюсь своїм вибором та готовий з честю виконувати свої обов’язки, особливо зараз, коли наша Батьківщина так потребує самовідданих та вмотивованих кадрів.

       Бажаємо офіцерам – випускникам міцного здоров’я, офіцерської удачі, службового зростання та досягнення найвищих результатів у справі зміцнення обороноздатності нашої держави.

       Вітаємо батьків та рідних наших випускників, дякуємо за спільну роботу по вихованню ваших синів.

       В добру путь, лейтенанти! Слава Україні та її Збройним Силам!





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01