Студент НН ГМІ – учасники програми Erasmus +
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
19.10.2017, 12:36
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Студент НН ГМІ – учасники програми Erasmus +

    Студент НН ГМІ – учасники програми Erasmus +
    img

       З 15 вересня по 4 жовтня 2017 року студентки 4-го курсу Навчально-наукового гуманітарного інституту, напряму підготовки «Практична психологія» Ірина Рожнова та Владислава Кравченко в рамках міжнародної програми Erazmus + стали учасниками проекту з поглиблення знань молодих поляків та українців у галузі астрономії, авіації, мехатроніки та інформатики. В рамках проекту студентам була запропонована низка заходів: навчальна поїздка до Кракова (відвідання Інституту ядерної фізики ім. Генрі Неводнічанськего та Польської академії наук); поїздка на греблю Соліна і та Ветлінську полонину з відвідуванням найвищого в Бещадах гірського укриття «Хатка Пухатка»;      обсерваційний виїзд в Скальнате Плесо до обсерваторії (Словаччина); день польотів на території осередка, заняття на авіасимуляторах; навчальна поїздка в Долину авіації в Жешув; практичні заняття – ознайомчі польоти на легких літаках; уроки з історії космічних польотів;  майстер-класи з астрофотографії; практична демонстрація: спостереження за допомогою телескопа; польоти на пароплані та ряд інших

       Майбутні практичні психологи мали можливість застосувати свої знання на практиці. Адже саме психологи досліджують і формують готовність майбутніх космонавтів до виконання своїх польотів, а також розробляють рекомендації для оптимізації підготовки космонавтів, надають медико-психологічну реабілітацію після польотів.

       Подібні проекти надають можливість українським студентам інтегруватися в освітній та науковий простір Європейського Союзу.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01