Візит до Національного авіаційного університету представників провідних ВНЗ Туреччини
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
17.02.2017, 12:33
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    reestratsii na nmt 2024

    suchasni zakladi osviti

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Візит до Національного авіаційного університету представників провідних ВНЗ Туреччини

    Візит до Національного авіаційного університету представників провідних ВНЗ Туреччини
    img

              У період з 13 по 14 лютого Національний авіаційний університет спільно з державним концерном «Укроборонпром» проводив прийом делегації з Туреччини – д-ра А. Хікмета Ючішік, професора Стамбульського університету, і д-ра Метіна У. Саламкі, професора Університета Газі. Під час зустрічі з В.о. ректора професором В.М. Ісаєнком було окреслено основну мету візиту – проведення переговорів щодо подальшої співпраці в авіакосмічній сфері, а також ознайомлення з освітньою та науково-технічною базою університету.

              Турецькі гості ознайомилися з історією нашого університету та його структурою. Найважливішою частиною візиту була демонстрація науково-технічної бази Національного авіаційного університету – центру безпілотної авіації «Віраж», навчального ангару, диспетчерського тренажеру, лабораторій Науково-навчальних інститутів аеронавігації, екологічної безпеки, інформаційно-діагностичних систем, комп’ютерних інформаційних технологій, аерокосмічного інституту, а також аеродинамічного комплексу. Особливу увагу було приділено організації навчального процесу кафедр НАУ, який має сучасне науково-технічне забезпечення та базується на інноваційних наукових дослідженнях наших науковців. Гостями було відзначено високий рівень освіти та наукового пошуку в НАУ.

             У ході заключної зустрічі з В.о. ректора професором В.М. Ісаєнком було обговорено перспективні напрямки та подальші кроки співпраці, яка може включати науково-дослідну діяльність, організацію навчальних курсів, академічну мобільність та ін. Цей візит є ще одним кроком розвитку плідної співпраці між науковцями наших країн.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01