ПРО ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ ВІД 27 ЛЮТОГО 2017 РОКУ
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
1.03.2017, 11:52
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    ПРО ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ ВІД 27 ЛЮТОГО 2017 РОКУ

    ПРО ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ ВІД 27 ЛЮТОГО 2017 РОКУ
    img

        27 лютого 2017 року відбулося засідання Вченої ради Національного авіаційного університету.

         Відзнаки для найкращих

      За багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців та плідну науково-педагогічну діяльність в.о. ректора В. Ісаєнко вручив працівникам університету відзнаки та нагороди.

      Пам’ятну медаль «25 років Збройним силам України» вручено:

      ВОДЧИЦЮ Олександру Григоровичу – начальнику кафедри військової підготовки, полковнику.

      Нагрудний знак «Ветеран Національного авіаційного університету» вручено:

      РУДНИЦЬКІЙ Жанні Олександрівні – доценту кафедри загальної фізики Навчально-наукового інституту інформаційно-діагностичних систем;

      БОРТІНУ Євгену Петровичу – завідувачу лабораторії кафедри авіаційних комп’ютерно-інтегрованих комплексів Навчально-наукового інституту інформаційно-діагностичних систем;

      ВОРОНОВУ Сергію Ігоровичу – старшому викладачу кафедри систем управління літальними апаратами Навчально-наукового інституту аеронавігації.

      Нагрудний знак «За сумлінну працю» вручено:

      МАЧАЛІНУ Ігорю Олексійовичу – професору кафедри телекомунікаційних систем Навчально-наукового інституту аеронавігації

      Подяку Національного авіаційного університету вручено:

      БЛАНДОВІЙ Надії Іванівні – завідувачу лабораторії кафедри реконструкції аеропортів та автошляхів Навчально-наукового інституту аеропортів;

      ГОНЧАРЕНКО Тетяні Іванівні – провідному бібліографу відділу інформаційно-аналітичної та довідково-бібліографічної роботи Науково-технічної бібліотеки;

      ЛАПЕНКУ Олександру Івановичу – завідувачу кафедри комп’ютерних технологій будівництва Навчально-наукового інституту аеропортів.

         Основні рішення Вченої ради

        На черговому засіданні Вченої ради схвалено фінансовий звіт університету за 2016 рік та фінансовий план університету на 2017 рік.

        Також затверджено у новій редакції Положення про Вчену раду Національного авіаційного університету та передано вченим радам навчально-наукових інститутів окремі повноваження Вченої ради університету, зокрема, обирати за конкурсом таємним голосуванням на посади доцентів, старших викладачів, викладачів, асистентів; затверджувати теми дисертацій здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії; затверджувати індивідуальні плани наукової роботи та проводити атестацію аспірантів, докторантів та здобувачів тощо. Затверджено склад Статутної ради Національного авіаційного університету. З іншими рішеннями ради можна ознайомитися на сайті університету в розділі рішення Вченої ради.

         Приємні несподіванки

        По завершенні роботи Вченої ради в.о. ректора В. М. Ісаєнко поінформував присутніх про преміювання усіх штатних працівників університету у розмірі 20% до посадового окладу у лютому.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01