День вшанування учасників бойових дій на території інших держав
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
17.02.2017, 09:40
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

    День вшанування учасників бойових дій на території інших держав
    img

               16 лютого на кафедрі військової підготовки згідно з плану виховних заходів  до дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав відбулася зустріч з учасниками бойових дій, полковниками у відставці Віктором Яремчуком та Віктором Кашиним.

             Урочисте зібрання відкрив заступник начальника кафедри з виховної роботи полковник Ігор Мороз. В своїй промові до студентів кафедри  зазначив, що сьогодні  ми вшановуємо стійкість і мужність воїнів які взяли участь  у локальних воєнних конфліктах сучасності. Ця пам’ятна дата є даниною поваги до українських воїнів старших поколінь, які за радянських часів виконали свій військовий обов’язок далеко за межами рідної землі, і у цей непростий для країни час ми добре розуміємо яка велика відповідальність покладена на захисників Батьківщини.

             Полковник Віктор Яремчук розповів студентам що під час подій того часу в Афганістані виконував обов’язки командира авіаційного полку, льотчик-винищувач І класу, виконував бойові завдання в небі Кандагару, Баграму та інших населених пунктів. Виконав 295 бойових вильотів, нагороджений двома орденами Червоної Зірки та 25 медалями, а полковник Віктор Кашин розповів про свій бойовий шлях який він виконував на посаді військового аташе, також нагороджений багатьма бойовими та ювілейними медалями.

              Під час зустрічі студенти, курсанти активно взяли участь у співбесіді з великою кількістю запитань на які змогли відповісти наші герої, вони подякували за відповіді, вручили квіти та побажали запрошеним гостям миру, міцного здоров’я, впевненості у завтрашньому дні і благополуччя!

             Матеріал підготував заступник начальника кафедри з виховної роботи полковник  І.В. Мороз





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01