Інститут аеропортів продемонстрував студентам-архітекторам безпеку аеропортів в МА «Бориспіль»
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
30.09.2016, 07:47
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Інститут аеропортів продемонстрував студентам-архітекторам безпеку аеропортів в МА «Бориспіль»

    Інститут аеропортів продемонстрував студентам-архітекторам безпеку аеропортів в МА «Бориспіль»
    img

    27 вересня 2016 року директор НН Інституту аеропортів Октябрина Чемакіна, заступники директора Олена Бойко та Василь Макаров з групою студентів напряму підготовки «Архітектура» стали учасниками найбільших за всю історію України аварійно-рятувальних навчань, що проводились в Міжнародному аеропорті «Бориспіль».

    Участь у заході зініціювала директор інституту Октябрина Чемакіна, яка впроваджує в інституті нові напрямки науково-дослідної та проектної роботи, розширюючи тематики дипломного проектування, плідно співпрацюючи з провідними державними підприємствами  та аеропортами, займаючись проблематикою  авіаційної галузі.

    На брифінгу виступили заступник міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк і в.о. генерального директора ДП "Міжнародний аеропорт Бориспіль" Євгеній Дихне.

    В навчаннях взяли участь рятувальна команда аеропорту, фахівці МНС, Київського обласного центру екстреної медичної допомоги, особового складу Нацполіції, військово-повітряних сил ЗСУ,Держприкордонслужби, представники Київської обласної організації Червоного Хреста та кінологи. Також до участі у заході були залучені 35 одиниць техніки, в тому числі транспортний літак Ан-26 та гелікоптер Мі-8. Разом у навчанні взяли участь близько 200 фахівців.

    Під час навчання були відпрацьовані прийоми взаємодії екстрених служб і рятувальників під час проведення: авіаційного та наземного пошуку повітряного судна, яке здійснило аварійну посадку в 5 км від злітної смуги; очікуваної аварійної посадки судна ВПС ЗС України; аварійно-рятувальних робіт на повітряному судні на аеродромі підприємства; евакуації повітряного судна, що втратило спроможність самостійно рухатись.

    Ознайомлення студентів з організацією заходів по ліквідації надзвичайних ситуацій в аеропортах має на меті розширення тем дипломного проектування та розробку архітектурних проектів будівель та споруд  аеродромної  та аварійно-рятувальної служби аеропорту, вирішення містобудівних та планувальних задач в аеропортових комплексах з метою більш ефективної організації їх роботи таохоплення  різних сфер діяльності.

     

     





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01