Зустріч представників студентських організацій НАУ з в.о. ректора В. Харченком
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
25.08.2016, 11:05
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    reestratsii na nmt 2024

    suchasni zakladi osviti

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Зустріч представників студентських організацій НАУ з в.о. ректора В. Харченком

    Зустріч представників студентських організацій НАУ з в.о. ректора В. Харченком
    img

    На зустрічі були підбиті підсумки конкурсу «Бещадська академія астрономії та авіації», що реалізується в рамках програми Erasmus+. Відповідно до умов конкурсу 10 найкращих студентів НАУ вибороли право 4-16 вересня 2016 р. в Польщі (пансіонат «Чардворк» в с. Пшишетніца) в рамках міжнародного студентського навчального обміну разом з молодими поляками поглиблюватимуть знання в галузі астрономії, авіації, мехатроніки та інформатики, беручи участь у міжнародних проектах на дану тематику. Назвемо цих щасливців: Артем Положенцев, Владислав Гріга, Богдан Кобільник, Ольга Шлапак, Ольга Скульська, Катерина Семенченко, Олександр Курчев, Микита Заманський, Наталія Бовкун, Валерія Шкабарова.

    Також відбулося обговорення проекту нового статуту НАУ та ролі студентських організацій. Їхні представники озвучили пропоновані ними корективи, які, на їхню думку, мають бути внесені до проекту.

    Керівники студентських організацій підкреслили важливість представлення виборних представників із числа студентів, аспірантів та докторантів у Вченій раді університету. Були обговорені шляхи реалізації такої процедури.

    Учасники зустрічі дійшли висновку, що саме студентські організації НАУ і повинні бути тією рушійною силою що творить корпоративний дух студентства одного із провідних вишів України.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01