Урочисті збори кафедри Військової Підготовки НАУ з нагоди Дня Збройних Сил України
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
6.12.2016, 11:45
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Урочисті збори кафедри Військової Підготовки НАУ з нагоди Дня Збройних Сил України

    Урочисті збори кафедри Військової Підготовки НАУ з нагоди Дня Збройних Сил України
    img

    5-го грудня в Національному авіаційному університеті відбувся святковий захід до 25-ї річниці Збройних сил України. З нагоди свята в.о. ректора Володимир Ісаєнко вручив почесні грамоти та пам’ятні відзнаки викладачам і студентам кафедри військової підготовки НАУ. 

    "Ми сповнені витримкою, самовідданістю, та високим патріотизмом. А кафедра військової підготовки є осередком військово-патріотичного виховання молоді і науково-технічної діяльності. Весь процес спрямований на вирішення пріоритетних завдань для зміцнення обороноздатності держави. Впевнений, що Ви будете берегти і примножувати традиції Національного авіаційного університету та підтримувати його високий статус. Успіхів Вам, підняття рівня військової підготовки, як практичної так і теоретичної. Нехай завжди над Вами буде чисте небо і ніяких перешкод на Вашому шляху. Зі святом Вас!" – зазначив у привітанні в.о. ректора Володимир Ісаєнко.

    Ректор університету наголосив, що в найближчий час військова кафедра змінить свій статус і стане факультетом.

    Привітали професорсько-викладацький колектив та студентів військової кафедри НАУ з Днем Збройних сил учні ліцею ім. І. Сікорського та ветерани АТО із с .Волновахи.

    Військових університету також привітав перший проректор духовної академії Олександр Трофимлюк. Протоієрей прочитав молитву про захист України та військовослужбовців. Священнослужитель вручив викладачам військової кафедри НАУ, які брали участь в АТО, медалі "За жертовність та любов до України" від Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета. 

    "Немає більшої любові, як хто душу свою покладе за друзів своїх. Тому обов’язок захищати свою країну є священним для всіх християн. І зараз, як ніколи, ми пересвідчуємось в тому, наскільки важливим є виховання майбутніх воїнів та утвердження тих, хто несуть свою службу на оборону нашої держави. Пам’ятати, справді те, що богослужіння у війську Збройних сил України є надзвичайно важливим і почесним."

    На завершення святкування квартет семінаристів богословської академії, на чолі з регентом дияконом Юрієм Мигалем, подарував присутнім декілька духовних творів, зокрема, "Духовний Гімн України"!





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01