Запросили на навчання до НАУ
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
16.04.2015, 12:50
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    reestratsii na nmt 2024

    suchasni zakladi osviti

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Запросили на навчання до НАУ

    Запросили на навчання до НАУ
    img

                14 та 15 березня 2015 року Інститут доуніверситетської підготовки (ІДП) провів планові профорієнтаційні заходи  у гімназії № 39, СШ № 202, № 207 та СЗШ № 213 Деснянського району, а також у гімназії «Прем’єр» Святошинського району м. Києва. 

                 Понад 75 учнів із зазначених ЗНЗ  одержали докладну інформацію про Національний авіаційний університет, його багату історію та бурхливе сьогодення. Старшокласникам почули розповідь про напрями підготовки фахівців, про переваги навчання на підготовчих курсах, де якісно готують до вступу у ВНЗ та до загальнонаціонального ЗНО, а при вступі до НАУ ще й надають додаткові бали до загального рейтингу. Учнів зацікавили також організація дозвілля, можливість отримання другої вищої освіти, навчання на військовій кафедрі, проходження практики та подальше працевлаштування.

    Роздані інформаційно-рекламні матеріали дали можливість учням докладніше ознайомитися з навчальними інститутами НАУ. По завершенні заходів учнів запросили на екскурсійну програму, а головне – на навчання до Національного авіаційного університету.

     





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01