Збори трудового колективу
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
29.08.2014, 09:45
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    reestratsii na nmt 2024

    suchasni zakladi osviti

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Збори трудового колективу

    Збори трудового колективу
    img

    29 серпня 2014 року в Центрі культури та мистецтв відбулися збори науково-педагогічного колективу, присвячені початку нового 2014/2015 навчального року. Співробітники університету зібралися для того, щоб підбити підсумки минулого року, а також обговорити стратегію і тактику роботи у новому навчальному році.

    Ректор університету Микола Кулик вручив відзнаки кращим співробітникам університету, а також виступив з доповіддю, в якій докладно зупинився на роботі колективу в минулому році.

    Він особливо підкреслив, що цей навчальний рік розпочинається в час, коли країна веде тяжку боротьбу за свою незалежність. Тому успішна робота колективу в цих умовах є показником його патріотичності. Ректор акцентував на важливості підготовки фахівців високої кваліфікації, він докладно зупинився на змінах у роботі, які зумовлені запровадженням нової редакції Закону України «Про вищу освіту». Учасники зборів були ознайомлені з подальшим розвитком науки та міжнародного співробітництва в рамках відповідних програм, започаткованих в університеті. Наприкінці виступу ректор оприлюднив ряд невідкладних завдань, які стоять перед університетом. Саме від їх виконання залежать перспективи розвитку НАУ, а отже і престиж навчального закладу, і долі його випускників. Адже слово «освіта», підкреслив Микола Сергійович, можна розшифрувати як «вісь життя». І від свідомості та зусиль кожного студента залежить, наскільки міцною і надійною буде для нього ця вісь.

     





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01