УРОЧИСТА КЛЯТВА
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
30.07.2014, 06:33
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    УРОЧИСТА КЛЯТВА

    УРОЧИСТА КЛЯТВА
    img

    27 липня 2014 року студенти кафедри військової підготовки Національного авіаційного університету присягнули на вірність українському народові.

    З вітальним словом виступив начальник кафедри полковник Олександр Водчиць. Він побажав особовому складу мирного неба, міцного здоров’я, справжньої курсантської дружби та успішно охороняти повітряні рубежі України.

    Пам’ятною подією у житті кожного курсанта назвав цей день проректор з навчально-виховної роботи Ярослав Козачок. Він зазначив, що армія – це школа життя і від їхньої служби залежить майбутнє Збройних Сил.

    Серед численних гостей особливо хвилювалися батьки і рідні курсантів. Від імені батьків з напутнім словом до молодих військовослужбовців звернувся батько курсанта - Олег Рибачук, а курсант Ілля Кукарін привітав своїх друзів та командний склад з визначною подією.

    29 липня командний склад навчальних зборів підбив підсумки. Кращі курсанти були нагороджені грамотами. А курсантам Антону Ладичуку, Миколі Тереху, Святославу Королю, Тимуру Довбишу, Олені Ільницькій, Олексію Бороховичу, Денису Варченку вручили пам’ятні нагрудні знаки «Захиснику Вітчизни».

    Вітаємо вас із прийняттям військової присяги, бажаємо добра, родинної злагоди, здоров’я, щастя та нових звершень у справі служіння Україні та її народові!

    Слава Україні та її Збройним Силам!

     





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01