VII Міжнародний форум «Комплексне забезпечення лабораторій».
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
3.06.2014, 11:25
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    VII Міжнародний форум «Комплексне забезпечення лабораторій».

    VII Міжнародний форум «Комплексне забезпечення лабораторій».
    img

    14-16 жовтня 2014 року в ВЦ «КиївЕкспоПлаза» (Україна, м. Київ, вул. Салютна, 2-б) відбудеться масштабна і визначна подія лабораторної індустрії України – VII Міжнародний форум «Комплексне забезпечення лабораторій».

    Унікальність даного проекту полягає в інтегрованому підході до формату заходу – це комплексна подія, котра включає усі сегменти лабораторної галузі, а також змістовну науково-практичну та ділову програму, охоплюючи найбільш важливі та актуальні питання галузі.

    Організатори VII Міжнародного форуму «Комплексне забезпечення лабораторій» – Національна академія наук України та Компанія LMT.

    Структура Форуму:

    LABComplex - 7-а Міжнародна спеціалізована виставка комплексного забезпечення лабораторій.

    Для фахівців учасники виставки представлять новинки аналітичного обладнання, лабораторні контрольно-вимірювальні прилади, загальнолабораторне обладнання, мобільні лабораторії, лабораторні меблі та посуд, інструменти та витратні матеріали, комплектуючі для виробництва лабораторного обладнання, приладів, меблів, різні реагенти, індикатори, тест-системи та реактиви, засоби індивідуального захисту, спецодяг, а також комплексні рішення, необхідні для оснащення лабораторій будь-якого профілю і багато іншого.

     В рамках виставки будуть представлені спеціалізовані експозиції:

    У рамках VII Міжнародного форуму «Комплексне забезпечення лабораторій» відбудеться спеціальна програма «День наукита освіти». Учасники даної програми матимуть змогу безкоштовно відвідати науково-практичні заходи Форуму (конференції, семінари, майстер-класи тощо), прийняти участь у технічних екскурсіях та Українській лабораторній школі.

      

    Офіційний сайт форуму: www.labcomplex.com





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01