Студенти НАУ відвідали Національну асоціацію адвокатів України
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
18.06.2018, 09:25
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Студенти НАУ відвідали Національну асоціацію адвокатів України

    Студенти НАУ відвідали Національну асоціацію адвокатів України
    img

    15 червня 2018 року студенти 1 курсу Навчально-наукового інституту міжнародних відносин у рамках проходження навчальної практики «Вступ до фаху» відвідали Національну асоціацію адвокатів України в Києві.

    Керівник Секретаріату НААУ Вадим Красник презентував студентам основну інформацію про роботу органу, а саме: систему та порядок роботи органів адвокатського самоврядування, також спосіб обрання на посаду до НААУ. Студенти мали можливість дізнатися про особливості та специфіку  діяльності адвоката.

    Керівник Секретаріату Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатів Віктор Вовнюк пояснив, як організована робота кваліфікаційно-дисциплінарної комісії та її суть. Розповів про етапи набуття права на заняття адвокатською діяльностю. Директор Вищої школи адвокатури Савва Кузьменко для того, щоб створити дружню атмосферу, провів розминку. Після цього проректор школи Ірина Василик в інтерактивній формі презентувала зародження та сучасний стан історії адвокатури в Україні. Також НААУ передала книги, що видані Центром досліджень адвокатури і права.

    Сподіваємося, що подібні екскурсії сприятимуть формуванню високопрофесійних фахівців у галузі міжнародного права та допоможуть розвинути високий рівень правової свідомості та культури студентської молоді.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01