НАУ вітає колектив аеропорту Бориспіль з 25-річчям!
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
18.05.2018, 20:24
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    НАУ вітає колектив аеропорту Бориспіль з 25-річчям!

    НАУ вітає колектив аеропорту Бориспіль з 25-річчям!
    img

    Сьогодні головні повітряні ворота України - ДП «Державний міжнародний аеропорт Бориспіль» - відзначає  25-річчя своєї діяльності.

    Від імені колективу Національного авіаційного університету працівників аеропорту «Бориспіль» привітали ректор НАУ Володимир Ісаєнко,  перший проректор Ігор Довбань, проректор з міжнародної діяльності і освіти  Олександр Запорожець та директор центру інноваційного розвитку та лідерства НАУ Катерина Бабікова.

    Національний авіаційний університет і Державний міжнародний аеропорт «Бориспіль» поєднує багаторічна співпраця у сфері підготовки фахівців авіаційної галузі. Бориспільський аеропорт віддавна являється потужною базою для практики студентів НАУ, а його фахівці – чудовими наставниками для нашої молоді.

    З метою зміцнення взаємовигідної співпраці влітку минулого року між авіапідприємством і нашим закладом укладено договір про партнерство та співробітництво, спрямований на взаємну підтримку та розвиток авіапромисловості в Україні, налагодження плідної співпраці з зарубіжними компаніями та навчальними закладами.

    Міжнародний аеропорт «Бориспіль» є найбільшим і найпотужнішим в Україні. Він забезпечує понад 67% авіаційних пасажирських перевезень України і обслуговує понад 10 млн. пасажирів на рік.

    Приємно відзначити, що аеропорт «Бориспіль» – підприємство, яке динамічно розвивається. Так, підсумками 2017 року аеропорт отримав рекордний для галузі дохід у розмірі більш як 4 млрд грн., при чому обслужив 10 554 757 пасажирів, що на 22,1% більше, ніж в 2016 році (3 617 млн грн,). За підсумками діяльності у першому кварталі 2018 року міжнародний аеропорт «Бориспіль» увійшов до першої п'ятірки рейтингу великих аеропортів Міжнародної ради аеропортів (ACI Europe), забезпечивши зростання пасажиропотоку на 15,3%, що удвічі більше, ніж у середньому по Європі.

    Бажаємо ДП «Державний міжнародний аеропорт Бориспіль» й подальших бізнес-рекордів, реалізації амбітних планів, динамічного розвитку на благо країни та українського народу!





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01