Творча співпраця з КНУ ім. Тараса Шевченка
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
23.04.2018, 13:33
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Творча співпраця з КНУ ім. Тараса Шевченка

    Творча співпраця з КНУ ім. Тараса Шевченка
    img

    20 квітня 2018 року в рамках «Тижня психології в НАУ» студенти спеціалізації «Практична психологія» та викладачі кафедри педагогіки та психології професійної освіти Навчально-наукового гуманітарного інституту стали учасниками ХХ Міжнародної конференції молодих науковців «Проблеми особистості в сучасній науці: результати та перспективи дослідження». Її щороку організовує факультет психології Київського національного університету ім. Тараса Шевченка.

    Конференція проходила у незвичному форматі, містячи широкий спектр глобальних проблем сучасної психології: від становлення особистості, мотиваційних чинників її розвитку – до теорії змови.

    Учасникам був представлений незвичний перформанс «Укриття» трупи соціального театру, яку складають студенти КНУ ім. Тараса Шевченка, що працює за методикою Театру пригноблених Аугусто Боаля. У виставі звучала болюча тема війни на Сході України.

    На завершення конференції учасники мали можливість узяти участь у професійних майстер-класах. Майстер-клас «Настільна гра «Нейромережа» провів практичний психолог, експерт-психолог телеканалу СТБ та Українського радіо і радіо «Промінь» Наріман Дарвішов. Дана гра моделює базові анатомічні та фізіологічні  особливості роботи мозку, побудови нейрональних мереж. Майстер-клас «Діагностика в емоційному моделюванні. Або як побачити все й одразу» провів психолог, сімейний психотерапевт, тренер, голова Секції системної сімейної психотерапії Київської філії Української спілки психотерапевтів, експерт-психолог телеканалів СТБ, «1+1», «Україна», «Київ», «Новий канал» Володимир Миколенко. Автор методики продемонстрував, як на реальному прикладі вона працює з діагностичним запитом клієнта й дозволяє прояснити власні емоції і почуття.

    Конференція продемонструвала сучасний вимір науки, змінюючи теоретичність на практичність, переосмислюючи її, роблячи актуальною, доступною і цікавою.

    Колектив кафедри педагогіки та психології професійної освіти та студенти щиро дякують організаторам конференції, колективу кафедри психології розвитку факультету психології КНУ ім. Тараса Шевченка на чолі з доктором психологічних наук, професором Оленою Власовою зі сподіваннями подальшої творчої співпраці.

     





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01