«Освіта та кар’єра – 2018»: НАУ удостоєний Гран-прі за науково-дослідну діяльність
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
20.04.2018, 13:06
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    «Освіта та кар’єра – 2018»: НАУ удостоєний Гран-прі за науково-дослідну діяльність

    «Освіта та кар’єра – 2018»: НАУ удостоєний Гран-прі за науково-дослідну діяльність
    img

    Національний авіаційний університет відзначений Національною академією педагогічних наук та Міністерством освіти і науки нагородою Гран-прі в номінації «Науково-дослідна діяльність навчального закладу» та удостоєний Почесного звання «Лідер наукової та науково-технічної діяльності».

    НАУ бере участь у щорічній міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – 2018», що працюватиме 19-21 квітня в приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім».

    Організатор виставки - Товариство «Знання» України за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

    Національний авіаційний університет є традиційним учасником цього заходу. Цьогоріч у виставковому залі також відкрито наш павільйон, в якому університет широко представляє свої освітні можливості.

    - Кількість бажаючих стати студентами Національного авіаційного університету щороку зростає, - зазначив ректор НАУ Володимир Ісаєнко під час відкриття заходу. - Ми робимо все, аби наші випускники були затребуваними у працедавців. Приміром, зараз ведеться робота стосовно відкриття міжнародних програм подвійних дипломів і створення системи регулярних студентських обмінів. Крім того, потенціал авіаційного університету приваблює не лише українських абітурієнтів та роботодавців, а й дозволяє боротися за стабільну увагу потенційних студентів і партнерів з-за кордону.

    Довідка. «Освіта та кар’єра – 2018» - найбільша освітня виставка в Україні за кількістю учасників та відвідувачів, що має на меті презентувати вітчизняні та закордонні навчальні заклади, програми обміну студентами та учнями, вивчення досвіду співпраці з європейськими країнами у галузі освіти та працевлаштування молоді, проведення семінарів, круглих столів з питань подальшого розвитку системи освіти, впровадження сучасних інноваційних технологій.

    Участь у виставці дає можливість закладам вищої освіти презентувати свої творчі надбання та педагогічні новації, знайомити з досвідом організації навчально-виховного процесу, науковими здобутками, а випускникам загальноосвітніх шкіл 2018 р. та їхнім батькам - обрати найкращий заклад для здобуття вищої освіти.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01