Міжнародна науково-практична конференція «Національні економічні стратегії розвитку в глобальному середовищі»
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
19.04.2018, 13:15
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Міжнародна науково-практична конференція «Національні економічні стратегії розвитку в глобальному середовищі»

    Міжнародна науково-практична конференція «Національні економічні стратегії розвитку в глобальному середовищі»
    img

    18 квітня 2018 року в Навчально-науковому інституті міжнародних відносин НАУ відбулася щорічна Міжнародна науково-практична конференція «Національні економічні стратегії розвитку в глобальному середовищі», організована кафедрою міжнародних економічних відносин і бізнесу.

    З привітанням виступили завідувач кафедри міжнародних економічних відносин і бізнесу, д. е. н., професор С. Сіденко та відповідальний за міжнародні зв’язки в НН ІМВ, к. політ. н., доцент М. Алієв.

    На засіданні виступили зарубіжні фахівці: вiце-президент Мiжнародного центру сприяння створенню зелених робочих місць і сталого розвитку І. Чернишев (GJASD International), (м. Женева, Швейцарiя) та голова Представництва торгово-промислової палати Грузії в Україні, Радник Українського кредитно-банківського союзу, доктор філософії з проблем формування національної інноваційної системи в Грузії та Україні Г. Сігуа.

    Цікавим був виступ завідувача кафедри міжнародних фінансів, д. е. н., професора про еволюцію термінології багатонаціональних підприємств О. Рогача. Актуальній проблемі боротьби з тіньовою економікою був присвячений виступ д. е. н.  Інституту економіки та прогнозування Національної академії наук України Я. Жаліло.

    Проблеми геоекономічного простору в параметрах глобалізації - таким був провідний мотив виступу д. філос. н., професора Київського Національного університету імені Тараса Шевченка В. Ільїна.

    Актуальним проблемам трудової міграції були присвячені виступи Л. Ткаченка з Інституту демографії та соціальних досліджень імені М.В. Птухи та О. Чугаєва з Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

    У виступі д. е. н., професора Київського інституту міжнародних відносин Київського Національного університету імені Тараса Шевченка І. Пузанова йшлося про проблеми забезпечення економічної безпеки країни в умовах глобалізації. Актуальним питанням щодо стратегії модернізації системи управління природними ресурсами в умовах євроінтеграції був присвячений виступ к. е. н. В. Клинового з Інституту економіки природокористування та сталого розвитку Національної академії наук України.

    Конференція має важливе значення для наукового узагальнення нових тенденцій розвитку світового господарства і міжнародних економічних відносин, а її здобутки будуть використані в науковій роботі кафедри та в навчальному процесі.

             

     





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01