Студенти НАУ – переможці міжнародного архітектурного конкурсу в Перу
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
21.02.2018, 12:31
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Студенти НАУ – переможці міжнародного архітектурного конкурсу в Перу

    Студенти НАУ – переможці міжнародного архітектурного конкурсу в Перу
    img

    За підсумками міжнародного архітектурного конкурсу на  кращу проектну пропозицію університетського кампусу у м. Пукальпа (Перу) перемогу у номінації «Приз глядацьких симпатій» отримав дипломний проект студента НН ІАП  Володимира Іванова (керівник - ст. викладач кафедри ОАД Н. Здетовецька).

    Оригінальне рішення проекту учбового корпусу архітектурного факультету було обране за результатами  відкритого публічного голосування. Диплом 2 ступеню за рішенням журі отримав також проект студента НАУ Валентина Тарасюка за роботу, що найбільше відповідає місцевим умовам будівництва та сучасним принципам «зеленої» архітектури.  

    Презентація та обговорення проектів-переможців конкурсу, метою якого було відібрати пропозицію для подальшої реалізації, відбулися на місцевому телеканалі «Культура». Найкращі роботи будуть опубліковані в науковому журналі університету, що входить до міжнародної  наукометричної бази  Latindex та  Dialnet plus. Схвальну оцінку журі також отримали інші дипломні проекти студентів НАУ, представлені на конкурс кафедрою Основ архітектури та дизайну та кафедрою містобудування НН ІАП.

     





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01