Майбутнє університету – це його вступники
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
17.02.2018, 13:23
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Майбутнє університету – це його вступники

    Майбутнє університету – це його вступники
    img

    Щоб ознайомити студентів, які здобувать освіту в коледжах Києва, з перспективами подальшого навчання в НАУ та залучити їх до вступу, 14 лютого 2018 р. представники Навчально-наукового інституту неперервної освіти – в. о. директора Центру допрофесійної підготовки, кандидат філологічних наук О. В. Максимчук та начальник підготовчого відділення, кандидат технічних наук, доцент О. О. Бруяка – здійснили заздалегідь запланований профорієнтаційний візит, цього разу – до Київського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою, випускники якого щорічно поповнюють лави студентів НАУ.

    Співробітники ННІНО поспілкувалися зі студентами коледжу і розповіли про особливості вступу до ВНЗ у 2018 р., можливість навчання на кафедрі військової підготовки, англомовну освіту в НАУ, а також презентували перелік спеціальностей та освітніх програм, за якими здійснюється підготовка в університеті. Старшокурсники отримали рекламно-інформаційні матеріали навчально-наукових інститутів, свіжий випуск газети «Авіатор» та пам’ятку вступника-2018, а також кваліфіковані відповіді на чисельні особисті запитання.

    Адміністрація коледжу в особі заступника директора Л. В. Волошкової  обговорила із представниками університету подальші перспективи співпраці в системі вищої освіти, в тому числі і можливості щодо підвищення кваліфікації викладачів на базі ННІНО.

    Вихованців коледжу запросили до участі у Всеукраїнських олімпіадах НАУ, а також у таких освітніх проектах, як «Літня школа» та «Пробне ЗНО».





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01